Terapevtska skupina za ženske II

Tako kot rože potrebujejo zalivanje in skrbno nego, tudi ženske potrebujemo veliko nege, da ostanemo v duševnem ravnovesju. Eno izmed sredstev za dosego tega cilja je tudi podporna skupina za ženske. V skupini, kjer so glavne vrednote zaupanje, zaupnost in iskrenost, se udeleženke naučijo uravnavati vsakodnevni stres, se spopasti s konflikti, predvsem pa uvideti, da v svojih razmišljanjih, dejanjih in težavah niso same. Na ta način osebnostno rastejo, kar pa udeleženkam pomembno izboljša delovanje v družbenih situacijah in medosebnih odnosih. Posledica osebnostne rasti pa je izboljšanje kakovosti na vseh življenjskih segmentih, tako družinskih kot tudi kariernih.

Dvakrat mesečno bomo naredili samorefleksijo, s čimer bomo pridobili boljši vpogled v življenjske izzive, skrite potenciale ter izpopolnjevali razumevanje same sebe.

Skupina je primerna za ženske vseh starosti, ne glede na stan, ki si želijo osebnostne rasti.

Prvi del srečanja namenimo osebnemu premisleku in molitvi, srečanje pa nadaljujemo s pogovorom na temo samozavesti, samopodobe in doživljanjem same sebe. V drugem delu srečanja pa se bomo osredotočili na temo odpuščanja.

Čas srečanj: drugi in četrti četrtek v mesecu od 17.00 do 19.00 ure

V skupino se lahko vključite kadarkoli med letom, priporočamo pa vključitev februarja 2019. Prvo srečanje bo 14. 2. 2019.

Pred vključitvijo v skupino se opravi individualni razgovor s terapevtko.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir

Predlagan prispevek na srečanje je 15 EUR.

Vodi: Monika Vuk, zakonska in družinska terapevtka

Prijave: V skupini je od 5 do 8 udeleženk. Na skupino se lahko prijavite na telefonski številki: 070 597 899 ali preko elektronskega naslova.