O terapiji

Terapevtska pomoč poteka po relacijskem družinskem modelu in je namenjena posameznikom, parom, zakoncem in družinam, ki se soočajo z različnimi težavami.

Oblike terapevtske pomoči:

– enkratni terapevtski razgovor,

– poglobljena terapevtska obravnava – terapevtski proces.

INDIVIDUALNA TERAPIJA

PARTNERSKA/ZAKONSKA TERAPIJA

DRUŽINSKA TERAPIJA

 

Potek terapevtske pomoči

Enkraten terapevtski razgovor ali terapija poteka po predhodnem dogovoru. Na srečanju so prisotni posameznik ali par ali družina ter usposobljen, izkušen terapevt relacijske družinske terapije. S terapevtom se najprej dogovorite za termin svetovalnega razgovora, ki traja 55 minut. Na podlagi tega se lahko odločite za vključitev v terapevtski proces, ki običajno obsega 12 terapevtskih srečanj, ki potekajo enkrat na teden. Terapevtski proces je lahko krajši ali daljši, kar je odvisno od več dejavnikov: narave težav, želje posameznika/para/družine … Vse informacije, pridobljene na srečanjih, so poklicna skrivnost in se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1).

Donacije za nesubvencionirane programe:

  • terapevtska ura v terapevtskem procesu v času do 16.ure 25,00 EUR na uro, kar pomeni 300,00 EUR za celoten sklop terapevtskih srečanj (po dogovoru v dveh ali treh obrokih),
  • terapevtski proces v času po 16.uri 30.00 EUR na uro, kar pomeni 360,00 EUR za celoten sklop terapevtskih srečanj (po dogovoru v dveh ali treh obrokih),
  • terapevtski proces v času po 18.30 uri 35.00 EUR na uro, kar pomeni 420,00 EUR za celoten sklop terapevtskih srečanj (po dogovoru v dveh ali treh obrokih).

Več informacij in prijava na elektronski pošti ali tel. številki: 02 23 45 800 ali 070 597 899.
V najkrajšem času vam bomo vrnili klic, odgovorili na e-pošto in se dogovorili za termin srečanja.

Prijave ...

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.