Varstvo osebnih podatkov

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki? V Družinskem centru mir, zavodu za pomoč družinam v stiski obdelujemo podatke uporabnikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in internim Pravilnikom o varovanju zaupnih in osebnih podatkov ter o varovanju dokumentarnega gradiva.

Upravljavec in obdelovalec vaših osebnih podatkov je Družinski center mir, zavod za pomoč družinam v stiski.

Pravna podlaga za obdelovanje elektronskih naslovov je vaša privolitev za prejemanje obvestil Družinskega centra mir. Skladno z veljavno zakonodajo hranimo vaše osebne podatke do preklica z vaše strani. Za pošiljanje obvestil uporabljamo sistem MailChimp, kjer se hranijo vaši osebni podatki (elektronski naslov), skladno z njihovim pravilnikom o zasebnosti.

Od prejemanja se lahko kadarkoli brez obveznosti odjavite s klikom na povezavo na koncu vsakega sporočila.

Kakšne so vaše pravice? Svojo privolitev za obdelovanje osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Kadarkoli imate pravico zahtevati: dostop do svojih osebnih podatkov in popravek netočnih podatkov; izbris osebnih podatkov, ko prekličete svojo osebno privolitev; omejitev obdelave podatkov zaradi zakonitih razlogov; obveščanje glede popravkov, izbrisa ali omejitve obdelave podatkov.

Če menite, da obdelava krši veljavno zakonodajo, imate pri nadzornem organu pravico do pritožbe.
Za dodatne informacije o varstvu osebnih podatkov z naslova prejemanja obvestil se lahko obrnete na elektronski naslov zavoddcm@dc-mir.si.

Naslov:

Družinski center mir, zavod za pomoč družinam v stiski

Strossmayerjeva 17

2000 Maribor

Call Now Button