O terapiji

Terapevtska pomoč poteka po relacijskem družinskem modelu in je namenjena posameznikom, parom, zakoncem in družinam, ki se soočajo z različnimi težavami.

Oblike terapevtske pomoči:

– enkratni terapevtski razgovor,

– poglobljena terapevtska obravnava – terapevtski proces.

INDIVIDUALNA TERAPIJA

PARTNERSKA/ZAKONSKA TERAPIJA

DRUŽINSKA TERAPIJA

 

Potek terapevtske pomoči

Enkraten terapevtski razgovor ali terapija poteka po predhodnem dogovoru. Na srečanju so prisotni posameznik ali par ali družina ter usposobljen, izkušen terapevt relacijske družinske terapije. S terapevtom se najprej dogovorite za termin svetovalnega razgovora, ki traja 55 minut. Na podlagi tega se lahko odločite za vključitev v terapevtski proces, ki običajno obsega 12 terapevtskih srečanj, ki potekajo enkrat na teden. Terapevtski proces je lahko krajši ali daljši, kar je odvisno od več dejavnikov: narave težav, želje posameznika/para/družine … Vse informacije, pridobljene na srečanjih, so poklicna skrivnost in se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (SUVP).

Prispevki za nesofinancirane programe:

Terapija/razgovor1 ura (ne glede na število vključenih klientov) do 15.30 ure 30,00 EUR
Terapija/razgovor1 ura (ne glede na število vključenih klientov), ki se začne ob 15.30 ali kasneje 35,00 EUR
Terapija/razgovor1 ura (ne glede na število vključenih klientov), ki se začne ob 18.00 uri ali kasneje 40,00 EUR

Predavanje/delavnica (60 minut): 100 EUR

 

Klienti, ki zaradi svoje finančne situacije ne zmorejo prispevati prispevka, dobijo Vlogo za delno ali popolno oprostitev plačila storitve. V Družinskem centru mir želimo nuditi podporo vsem, ki jo potrebujejo.

Več informacij in prijava na elektronski pošti ali tel. številki 070 597 899.
V najkrajšem času vam bomo vrnili klic, odgovorili na e-pošto in se dogovorili za termin srečanja. prosimo, da v elektronskih sporočilih in SMS sporočilih sporočate vaše osnovne podatke.

Prijave ...

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.